Menu

Saturday, April 25, 2009

::::PetRoL++::::




salam..

hurm... byk btol yg bermain dlm fikiran untuk blog ne.. macam2 nak tulis tapi xde masa lak nak tulih.. haha smalam ingat dah nak tulih post terkini tup tup.. mak ajak pi umah tok la plak.. ye la lagi pon dah lama dah tak pi jenguk tok n tok wan.. huhu

kali ni nak gtaw sal perjalanan hari khamisku..
hari khamis ritu saya mintak cuti kat mak n abah sebab nak setelkan beberapa hal2 yang tertangguh.. haha.. dah lama gile tertangguh..
lepas ja tolong abah bukak gerai goreng pisang terus amek keta abah pi kola perlis..
xceli pi kola perlis untuk amek barang kat tce... dlm 30-45 minit sampai la kat kola perlis xceli mmg x pernah sampai pon kat sana tapi main redah ja la.. tup2 sampai.. amnik ja barang teruih la bertolak lak ke asetar untuk terus ke sekolah(SAINA) la...

saya pon buat pala la.. redah jalan mana tah... lalu tepi laut... sepanjang jalan tu memang nampak laut yang luas la... adoi.. betui ka jalan ne?? nak patah balik rasa cam jauh ja.. saya pon redah lagi... alamak.. Minyak keta low la pulak.. adoi.. camna ne... mana la ada stesen minyak area camni.. xpa2 dan kowt... jalan punya jalan nampak sign board tulih a/setar.. huh lega.... betoi pon jalan ne boleh pi a/setar.. tapi minyak semakin sikit daaa..... stesen minyak lak xnmpak batang idung pon(memang la stesen minyak mana ada hidung) (wat lawak lak..x lawak pon)

jalan punya jalan last2 jumpa la shell.. adoi.. nak buh ke x ne hah?/ myak dah kering... tapi kena boikot shell(nak taw apa sebabnya?? cuba tgok post sebelum2 ne.. rasanya ada kowt gtaw tentang ekonomi n minyak ne.. xpon tgok kat cni http://orangestar.blogstarz.my/)

tapi oleh kerana takowt minyak kering tgah jalan saya pon TERPAKSa la isi gak minyak kat stesen tu.. saya bagi duit kat cashier RM20.00 saya pon terus ke kereta untuk isi minyak.. layan diri la katakan.. saya pon tekan la picu minyak tu.. tunggu punya tunggu.. aik apsal lama sangat ne.. kalih la kat skrin pam tu tgok2 aik.. awat dah rm22.85?? nak isi sampai rm20.00 ja... saya pon tekan lagi picu tu tgok2 dia stop kat rm25.00... hurm.. mmg saya bagi RM25.00 ke kat cashier tdi?? saya x psti la sebab saya rasa saya bagi 2 keping rm5 n satu rm10.00 nak tnya tapi xpa la..... mmg shell bagi free kowt rm5.00... hahahaha

pas2 saya pon terus la menuju ke skolah lak.....

tu je untuk post kali ni.. nnti smbung lagi post pasal sklah lak....

NOTE: SHELL harapnya halalkan je la minyak tu 2pon kalau mmg terlebih isi la.. haha..tq
www.tips-fb.com

2 comments:

mEGAt... said...

fuyoo..bonus tu..~hoho..

~orangestar~ said...

hahakz...
bonus dri shell..
tq2 shell.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...