Menu

Tuesday, November 23, 2010

bad day...

salam keserabutan..
waaaa.... it's such a very bad day 4 me today...
thanks 2 all my fren that understand those situation..
fuhh. suddenly i feel a very darked world in my life u know... i think this is a very bad/ baddest thing i've had in my whole life... waaaa....
org cakap 2 hidup umpama roda kan.. nampaknya rodaku berada di bawah ketika ini..
waaa. kusut gla do.. but i still can laugh la wif my fren tah give me a lot of support..
thank you all... 4 those yg nak blame me... i don't care... put the blame on me..
today is my day la bro.... haha...
you don't even know when yours.. hhaha

dalam keserabutan 2 benda ja rasanya boleh buat..
1st makan byak2...
2nd tdo nyenyak2..
haha

aq pilih 2nd choice la ptg td.. mna xnya.. xda mood langsung nak makan la....
balik jer bilik dalam kul 4.30 2 terus tdo la bro.. haha
jaga je dah nak magrib.. 2 pon ade pejumpaan jap ngan senior
pas2 apa lagi sambung balik bro...

jaga lepas 2 dalam 10.20 2 pon sebab member2 aq ne bising nak g beli makanan..
apa lagi perut lapa kot.. kirim2...
thanks atai belikan nasi goreng ayam 4 me.. haha...

then karok2 sket club2 song and jiwang2 song....

pas2 online melayan burung2 hantu di malam hari.
pecah perut gelak sal DDR kat fb..
ada ke patot aq gtaw die aq x sabaq nak tgok dia punya filem pon kena blok drpada pages dia...
adoiiii kesian aq... agak2 la DDR nak delete pon.. org kg ni ddr...
kalo kat kg 2 tiap2 malam mesti jumpa la muka ddr kat bangunan HPM 2...
niat drpda nak join page 2 untuk nak dpt info n nak kenal2 ngan ddr dah jd nak kutuk2 ddr dah... salah siapa??
lu pk la sendiri..
saya ni bukannya anti-ddr ke ape..
tpi pada saya cara ddr 2 x kene la kowt.. haha

dah la malas la gue nak melayan DDR ni bertambah kusut kepala gue aja.. haha...
jom teruskan misi.. haha....

kat bawah nie ada gambaq post aq sebelum n selepas aq like page ddr... sesaja je nak tunjuk.... hahaa



gambar atas menunjukankan post aq...
lihat masa laptop..




x sampai beberapa minit dah hilang post aq 2..
nak komen kat page ni pon dah x bley kow..
wth
www.tips-fb.com

2 comments:

mozieyana said...

sabar la fitri...anggap semua dugaan. learn from mistake k..

~orangestar~ said...

thanks mem...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...