Menu

Wednesday, July 15, 2009

...misi khas...

hari ni macam biasa pagi ada kelas,
mula-mulanya kelas fizik n then abeh kelas fizik lam kul 10 aku pi cafe mminum pgi..
kul 12.00 masok kelas english lak..
alamak Mr Kupu target aku lak hari nie..
gara-gara kantoi tdoq masa dia ngajaq kelmarin ar ne...
dua kali aku terlelap masa dia tga cakap kat depan..
huhu..
xpe2 at least bila dia target aku aku diberi perhatian sikit.. habis ja kelas kul 1 terus pi wisma kadet untuk makan tgh hri..

kul 2.30 dah kena kumpul balik kat depan wisma untuk misi khas bersama staf komando...
sebenarnya aku pon xtaw apa misi khass kelas stp4 petang ne..
ikut je la.. misi ni dibimbing oleh tiga org komando...

kul 3 kami semua terrus menuju ke blakang blok saatria.. staf cakap kami akan membina satu lagi laluan khas untuk tujuan merentas desa...
nampaknya masa tak mengizinkan aku teruskan post ne... esok insyaAllah sambung balik ye tentang misi ni.. gud nite...

to be continued www.tips-fb.com

2 comments:

aku said...

caya la bro!!

~orangestar~ said...

wah wah wah....
fared afiq dah ada blog sendiri...
post ar cita bro...
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...