Menu

Saturday, May 2, 2009

...wah3.. dapat AWARD la.... tq2..







::PERATURAN::

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..


:..:MEGAT RIDHWAN:..:


*mempunyai sifat pemimpin...MT Pengawas kat skolah...
*tegas....
*handsome+kema
*rakan satu sekolah + satu batch
*ketua form masa form 29welvegenoza) banyak gak kenangan masa form 2 dulu....


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..


1. suka akan perniagaan n keusahawanan.... hahahaha.. bisnes beb..

2. mcm mgt gak slalu tdo lam kelas masa kat skolah dulu... masa f5 pernah kena ketuk ketampi dlm kelas ustazah naimah sebab terlelap masa ustzh tgh mngajaq kat depan.... hhahaha

3.suka menulis tapi malas nak menulis...ada faham?? maksudnya saya ne minat la penulisan tapi malas nak pegang pen atau nak menagdap pc untuk menaip ... hahahaha...

4.suka membaca.. majalah faveret MASTIKA.. xpernah miss la beli mastika.. tapi dulu kkdang miss gak.. la xpnah miss la... pas2 la ni mastika wat kerjasama dgan AL-ISLAM... so baca MASTIKA n AL-ISLAM la pulak....

5. bakal melapor diri di UPNM pada 16 MEI 2009 sebagai Pegawai Kadet Tentera Darat dan bakal mengiukuti pengajian dalam bidang Asasi Sains nTeknologi Pertahanan..

6. masa form 4 kat skolah dulu jadi exco jualan n keusahawanan batch 0408(SUPERMASSIVE XII)... tiap2 malam minggu buat bisnes burger ngan kekawan kat asrama.... byak penin wooooo... penin nak atur org yng kena nnaik awal ke asrama drpd surau...hahahaha

7. kalau megat pemalas sikit... saya ni pemalas banyak jugak la... hahaha

8. suka mendengar music n menyanyi....

9. apa lgi nak tulih ne... no idea dah la...

10.tinggi saya lbey kurang175cm berat lbey kurang 56kg ja...


4. Anda perlu memilih 10(untuk yg diawardkan oleh aku kena la 10 org) (aku 3 org dah la... penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..


1. IHAH:: kwn satu batch gak ne masa...

2.TISTA:: suka men DOTA

3. AMALIL:: nak describe apa yea?? baru ja jumpa dia ptg tdi... dia mai gerai kopok aku...
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..
www.tips-fb.com

4 comments:

mEGAt... said...

heh..thanks buat tag ni..~
erk..ensem.??hahaha..

Afiq said...

ayon
aku bajet slmt dah
kna gak
isk3
xpo2 satg aku wat
XD

Mr Ben said...

taGgEd By Mr. BeN....

woit...hahaha...aku pn ang x reti nk describe ke hah????

~orangestar~ said...

to:
megat:> hahaha..
afiq:>buat2 jgn x buat...
mr ben:> k2...aku describe kat cni na... ensem smart.. dewa... gila2. power.. haha.... apa lagi erk... aaaaaaahhhhhhhhhh

LU PiKir la sendiri hahahahahahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...