Menu

Sunday, May 10, 2009

award kedua.... tq2..






baru skarang aku mampu menulis dan mengambil award yang diberikan oleh malil n tece..
ada dua award neh.. tapi sama jenis cuma dua pemberi award...
jadi saya satukan dua menjadi satu la yea... hahaha
pertama sekali terima kasih banyak2 kepada Misz Maizurah Mansor n Mr. Ben kerana memberikan anugerah yang tidak tenilai ni.. hahahaha ayat cam dok lam dewan besaq dapat award abpbh lak.. haha



1. Write a short story bout this award giver (not less than 50words, not more than 100words)

MISZ MAIZURAH MANSOR


Cik Maizurah Mansor merupakan guru english saya semasa saya di tingkatan lima excellent di Saina. beliau merupakan seorang guru yang penyayang, pnyabar, sporting, happy go lucky dan yg paling penting beliau memahami perasaan setiap pelajar beliau. contohnya beliau paham akan kehendak kami warga 5e 08 yang ingin masok ke makmal bestari dan beliau dengan sedaya upaya beliau akan mencari ruang membawa kami masok ke makmal tersebut. ini dapat dibuktikan apabila pada satu hari semasa itu waktu english 2 waktu tetapi ada org menggunakan makmal bestari pada masa kedua kmi tetap juga dibawa beliau untuk ke makmal bestari walaupun hnya untuk satu masa sahaja... walaupon beliau tahu tindkan beliau membawa kami ke mkmal tersebut akan menyebabkan kami akan melyari internet frenster dan sebagainya... apapon trima kasih tce..
(amboi. macam buat komsas pasal perwatakan n nilai murni la pulak..hehe.. sori ye tice.. jgn marah)
AMALIL ASMAR @k@ MR. BEN
amalil asmar ataw lebih dikenali sebagai mr ben atau abg dewa merupaka alah seorang roomate saya dalam kamar perwakilan.. beliau merupakan seorang yang hensem+kacak+dewa dlm segala bidang.. ketka berada di asrama boleh dikatakan setiap hujung minggu ibu beliau akan membawa makanan seperti mee goreng dan sebagainya kepada kami i kamar perwakilan dan kamar2 sekitarnya.... amalil asmar juga merupakan Ketua Pengarang majalah SEnada 08. beliau tinggal di kepala batas... beliau juga merupakan pemuda yang tinggi dan berpotensi menjadi model pakaian...
2. Describe 3 things about greening the earth in your neighbourhood.
*tanam lah lebih banyak pokok di atas muk bumi ini...
*jangan lah melakukan pembalakan haram...
*contohilah ayah saya yang mengerjakan sawah padi untuk menghijaukan bumi ini...
3. Describe about another 7 receiver you want to give this award
*xtaw dah nak bagi kat sapa la.... jadi sesapa aja yang singgah kat blog saya nie boleh la amek award ni tanpa rasa segan silu yea....
tq2..
www.tips-fb.com

2 comments:

Mr Ben said...

hahaha...model pakaian sje k! bkn +dlm......hahahaha

~orangestar~ said...

xceli tu mmg nak kata
MODEL PAKAIAN DALAM
pon..
hahahahahahahahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...