Menu

Friday, April 16, 2010

salam perpaduan...

assalamualikum...
salam sejahtera..

baru ja lepaih tgok ranking sbp dalam exam spm taun 2009..
Saina merosot dari ranking 25 jatuh ke ranking 49
no komen pasal tu.. cuma benda ni telah diramalkan sejak dari mula tapi
amatlah malang bgi sebuah skolah yg pernah mencipta nama dalam pelbagai bidang keputusan merosot dgan begitu teruk skali... bukan niat untuk menyalahkan mana2 pihak cuma sama-samalah bermuhasabah demi kepentingan bersama...

baru gak lepaih usya2 blog member aq sorang ne...
http://rofizzulhisyam.blogspot.com/

lawa gak blog dia.. tapi x sempat nak baca abeh lagi..
cuma tertarik ngan satu post dia pasai satu sms yg dia terima bertanya pasai couple..
tertarik sebab ada nama aku kat situ.. haha

kebetulan lak terbaca post 2 time aku tgah terpikir untuk mencari teman hidup untuk berkongsi suka duka kehidupan... (ayat x leh blah)
patutkah aku meneruskan niat hati ini??
sorang cikgu aku pernah cakap..
"Ku Fitri awak tu kena ada sorang pompuan untuk nak bgi semangat kat awak"
ayat ni cikgu tu cakap masa aku ngadu ngan dia tentang masalah2 hidup aku.. haha (macam byak gila ja masalah)

ccakap byak pon x guna so tolong la komen kalau ada idea nak kongsi...
masa pon tgah mencemburui aku ni.. nak kena pi menjalankan tugas ni (turun baris rokol yang amat2 membazirkan masa dalam hidup aku skrg ni) hmm..

CHOW CENDOL...
ASSALAMUALAIKUM.... www.tips-fb.com

3 comments:

Anonymous said...

jgn truskan..........

~orangestar~ said...

salam...sapa nih?? kenalkan la diri dulu...

Anonymous said...

ya ya jgn teruskan..itu hanya menambah masalah yg sedia ada...x menenang kan pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...