Menu

Friday, March 25, 2016

What Actually Happen??

assalamualaikum pembuka kalam..
.
,
sepatutnya aku dah buat apa aku buat semalam 6 bulan lepas
malah 1 tahun lepas lagi.
tapi...
biasalah..
nak jaga hati orang tu.
.
nak jaga hati orang ni
.
.
diri sendiri
.
walaupun dah lama sedar dah
.
jaga hati sendiri dulu baru hati orang.
.
now, orang nak cakap apa cakap la..
.
bukan korang pernah fikir pun pasal aku
aku yang kena fikir pasal aku
.
at least aku dah sedar
.
maybe dorang selesa.. masih selesa.
.
suatu hari nanti dorang akan sedar jugak
walaupun aku tahu masing2 dah sedar
tapi buat2 tak sedar maybe
.
sebab ye lah
.
family semua senang
.
nak apa semua dapat
cakap je.
.
.
Antara point aku...
.
,
1. Adalah tidak berbaloi guna duit simpanan @ gaji untuk benda tak berfaedah setiap hari.
[sekali sekala maybe ok. walaupun aku pun kelaut]
.
2. Adalah tidak berbaloi setiap hari kecoh bertekak orang tu tak bayar lagi itu, orang tu tak keluar duit lagi. orang tu macam tu, orang tu macam ni. sebab benda tak berfaedah dan sedap sementara tu.
.
[banyak lagi nak membebel tapi malas nak fikir]
www.tips-fb.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...