Menu

Thursday, December 18, 2008

bisnes!! bisnes!! bisnes!!

salam...
hai
skarang nig saya tgh wat bisnes online ada beberapa bisnes yang saya sertai
wat bisnes pon agagk boring lagi la
xtaw nak wat apa sebab xkan slalu nak tgok n wat bisnes je...
rasanya nak keja tapi itulah
lesen pon wat x habis lagi
camna nak cari keja nanti susah la nak mintak cuti la apa la....
apa2 pon saya nak ajak sesapa yang baca nih untuk join saya

yang pertama juai topup...... ni bisnes online taw
multi level marketing

yang kedua blogging... jangan hairan dengan blogging pon bleh wat duit taw skarang neh
ada pelbgai tawaran yang disediakan dalam kedua2 program nih...

saya sertai ni pon sebab ada bukti bahawa bisnes ni BUKAN PENIPUAN...

SESAPA NAK JOIN BLEH LA CONTACT SAYA
TINGGAL KOMEN KAT BLOG NIH PON BOLEH www.tips-fb.com

8 comments:

tcer_mai said...

bisness blog?? mcmna?? tcer po rasa nak try la...hehehe kalu oklah.. mgken bleh cuba...

.::.iDa.::. said...

bisnes???
cmner tu?????rase nk try ar...ni eym nick sy..
nim_rul

mr. orange..... said...

mmg o.k tce...
ifa raziah pon dah join...
try ar....
blogstarz.my

mEGAt... said...

eyp..~
eh..dia kna guna blogstarz huh??
blogspot x bley??

mr. orange..... said...

NIH BLOG BEBAYAR LA MEGAT...
NA LEH GUNA BLOGSPOT..
DAH COMPANY BLOGSTARZ PUNYA..
HAHA

ilyas said...

apa pny jenis bisnes yg bejalan nih??? terang sket cena income bley mai...

LovELesS_LadieZ said...

nak join nak join...

ang dh dpt keuntungan blom?
hehe~

mr. orange..... said...

sila lah tengok post terkini
kat blog nih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...